METMAN | SZERSZÁM WEBÁRUHÁZ

 • Agro Garden Kft.

  " A METMAN Kft. gyorsaságában és segítőkészségében még nem kellett csalódnom. Még olyan dologban is segítséget kaptam tőlük, ami nem is lett volna a feladatuk. Képviselőjük az egyik legsegítőkészebb, akivel az elmúlt tizenöt évben találkoztam. Csak így tovább.!"

  Köszönettel:
  Palyaga Zsolt
  üzletvezető
  Agro Garden Kft.

  Tovább »
 • Tímár Vaskereskedelmi Kft.

  Mindenkinek kívánjuk, hogy ismerjék meg, milyen a METMAN-nál kiemelt vevőnek lenni.

  Soha nem volt még olyan felmerülő probléma, amit ne tudtatok volna orvosolni, és nálatok mindig a vevő az első. Tímár Vaskereskedelmi Kft. - Verebes Anikó

  Tovább »
 • Bozsi Kft.

   Szeretünk Veletek dolgozni..,igényünknek megfelelő szerszám választék, jól felkészült, segítőkész csapat. Jelenlegi területi képviselőtök jó választás volt. Valóban minőségi szerszámok.., értesítést kapok az áru várható beérkezéséről és mellé még kiemelten jó árakat is. Egy mondatban: ÖRÖM VELETEK EGYÜTT DOLGOZNI! Veletek kerek a világ! - Bozsi Kft.- Bozsi Ferenc

  Tovább »
 • Holman Gábor - autószerelő

  Ezekben a szerszámokban még nem csalódtam. Csak javasolni tudom mindenkinek. Korrekt feltételek és szerintem az ár érték arányuk a legjobb a piacon. Vannak olcsóbb szerszámok, de engem a megbízhatóság, az élettartam és a használhatóság meggyőzött.

  Tovább »
 •  
Kezdő oldal » Impresszum

Impresszum

A honlap fenntartója

METMAN Kft.

METMAN Kft
Székhely: 4030 Debrecen, Borzán Gáspár utca 12.
Adóigazgatási szám: 22788540-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-019463
Bankszámlaszáma: Erste Bank 11600006-00000000-42726577
Telefonszám: (+36) 52 421-875
Faxszám: (+36) 52 413-346
e-mail: beszerzes@metman.hu

Adminisztrátor

név: Friss Sándor
email cím: beszerzes@metman.hu

Szerzői jogvédelme

A metman.hu weboldal teljes tartalma a METMAN Kft. tulajdona. Minden másolás, felhasználás csak a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

A metman.hu oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

Technikai informácók

Az oldal DPS CMS 2 alapon fut.

Az oldalt a Dual P Systems fejlesztette, a tárhelyet a Bit Tartály biztosítja.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres

Katalógus

Mannesmann logo
BGS logo

Mint minden weboldal, a metman.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.